Torda Tibor

Ügyvezető

Tech-Medical Kft

 

Cégünk a Tech-Medical Kft. 2010-ben alakult családi vállalkozásként. Kezdetben az EMVIO (Egészségügyi Műszaki Vezetők Integrációs Oldalának) üzemeltetésével járó feladatokat láttuk el kizárólagosan, melyet jelenleg is növekvő sikerekkel és bővülő tartalommal üzemeltetünk. 2012. második negyedévétől kibővült tevékenységi formával állunk az egészségügy szolgálatában.

Központunk Hatvanban, Budapesttől keleti irányban (50 km) az M3-as autópálya mentén található, ahol irodánkkal egybekötött bemutatótermünkben szívesen látjuk jelenlegi és leendő Partnereinket.

Filozófiánk az egyediség, amelyet mind az új, és használt orvostechnológiai eszközök forgalmazása, gyártása, javítása illetve karbantartása és az orvostechnológiai tervezés, szaktanácsadás területén kamatoztatunk.

Az egészségügyben, intézményi környezetben eltöltött évek alatt a műszaki terület minden kérdésével, problémájával találkoztunk. Ez az időszak elegendő volt ahhoz, hogy megszülessen az elhatározás, hogy a megszerzett tapasztalatainkat megosszuk másokkal, minél több magyarországi egészségügyi intézménnyel, azok Vezetőivel, és műszaki szakembereivel.

Mivel szívügyünknek érezzük a magyar egészségügyet, amit a Tech-Medical Kft. gondolati rendszerébe is integráltunk, reméljük, hogy minél többen felkeresnek bennünket, és átadhatjuk tapasztalatainkat, illetve segíthetünk problémás kérdések megoldásában. Jól felkészült Kollégáinkkal minden nap azon dolgozunk, hogy partnereink kéréseinknek eleget tegyünk, illetve problémáikra a lehető leggyorsabban megoldást találjunk.

Célunk egy költséghatékony, jól működő, korszerű és mindenképpen betegközpontú egészségügy kialakítása, melyben közös erővel tudjuk megteremteni a zavartalan betegellátást.

Miért minket válasszon?
Egyedire szabható termékek
Termékeink szabadon variálhatóak, több színben, és felszereltségben elérhető.

FELÚJÍTÁS & KARBANTARTÁS
Cégünk vállalja régi, hibás bútorainak felújítását, rossz vagy elromlott kórházi műszerek felújítását, szervizelését vagy karbantartását!

Árak önkre szabva!
Nagyobb mennyiségben rendelne? Semmi probléma, kérjen egyedi árajánlatot a termék profil oldalán és értékesítőnk felkeresi önt egy teljesen egyedi, kedvező árral!

Ahol jelen vagyunk
Rólunk mondták

Kórháztechnika Professzionális szinten

Helyszín ahol jelen vagyunk
Elégedett ügyfél és felhasználó
Kiszállított termék
Termék a webáruházban